Můžete si přečíst

oddělovač
MENU
 decoding

Brand

Všichni patrně víme o čem „brand“ je. Definice tohoto termínu zní jasně: “Brand nebo-li značka označuje konkrétní výrobek, službu, organizaci nebo i jednotlivce. Rozumí se jí nejen logo a vizuální prezentace, ale hlavně podstata toho, jak…

 decoding

Efektivní komunikace

Rychlost, kvalita a množství informací, které si vzájemně vyměňujeme a to jak komunikujeme s okolím je zcela zásadní! Ruku nahoru, kdo má prioritně email?

 decoding

Microsoft Awards 2019 – revoluční nástroj

Naše společnost je finalistou velmi prestižního ocení Microsoft Awards 2019! Proč? Více v článku.

 decoding

Jak „bez práce“ získávat zákazníky!

Představte si svět, ve kterém přijdete do práce a na stole vám leží jmenný seznam lidí, kteří čekají, až jim zavoláte, aby si od vás něco koupili. A vy víte přesně co chtějí. Utopie? Ne tak docela! Jak na to, si ukážeme v našem článku.

 decoding

CRM

CRM je zkratka anglických slov Customer Relationship Manager, což je obecně systém pro řízení vztahů se zákazníky. Jedná se o systémy, kde se shromažďují a zpracovávají informace o zákaznících a interakcích s nimi.

 decoding

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 je rodina řešení pro firemní zákazníky, která jim pomáhá v lepším a efektivnějším řízení business procesů.

 decoding

Co je cloud a proč dává smysl

Jak funguje, k čemu cloud slouží a jáké má výhody? Více v článku.

 decoding

Co je to reporting?

Říkali jste si někdy, zda se ve vaší společnosti rozhodujete správně a dáváte přednost faktům před osobními dojmy? Odpovědi na tuto otázku vám poskytne Reporting.

 decoding

Při řízení obchodu a marketingu vsaďte na aktivní řízení vztahů se zákazníky

Je třeba si správně uvědomit převahu, jež zákazník na dnešních trzích má a dle toho se snažit maximálně zúročit každou komunikaci či získanou příležitost, na které právě pracujeme. Jak na to se dozvíte v článku.

Oddělovač

kWare v číslech

 decoding 2004

Microsoft CRM od roku 2004

 decoding 2000+

Spokojených uživatelů CRM

 decoding 20 let

Zkušeností ve vývoji SW řešení

 decoding 99,9 %

Dostupnost programů Office 365

 decoding 500+

Šťastných uživatelů PSW/erp